Amagergryde - super lækker hovedret


AMAGERGRYDE, opskrift på Amagergryde - super lækker

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 75 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
750 g svinebryst til stegning
5 gulerødder
500 g nye kartofler
2 1/2 dl vand
1 stk blomkål
125 g frosne ærter
bordsalt
peber
1 pose frisk Legro persille

Fremgangsmåde:
Kødet skæres i tern, som brunes.
Kartofler og gulerødder skrælles og skæres i skiver, som kommes ved kødet. Vand og krydderier tilsættes.
Når retten har kogt i 45 min. tilsættes blomkålen delt i buketter samt ærter. Retten koges yderligere et kvarter, hvorefter den smages til og drysses med hakket persille ved serveringen.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Fremgangsmåde:
Kødet skæres i tern, som brunes.
Kartofler og gulerødder skrælles og skæres i skiver, som kommes ved kødet. Vand og krydderier tilsættes.
Når retten har kogt i 45 min. tilsættes blomkålen delt i buketter samt ærter. Retten koges yderligere et kvarter, hvorefter den smages til og drysses med hakket persille ved serveringen.