Chokoladetærte til påske


CHOKOLADETÆRTE TIL PÅSKE, opskrift Påske chokoladetærte

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
15-20 stykker 3 æg2 dl Dansukker Rørsukker1 tsk Dansukker Vaniljesukker200 g smør eller margarine200 g mørk chokolade3 dl hvedemelTrøffel2 dl piskefløde1/2 g safran400 g hvid chokoladePyntpåskeslik, f.eks. chokolade eller marcipanæg

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Beklæd en springform med bagepapir. Tænd for ovnen på 200°. Smelt fedtstoffet og chokoladen hver for sig, og lad det køle af.Pisk æg og rørsukker luftigt. Tilsæt mel og vaniljesukker og derefter den afkølede chokolade og fedtstoffet. Hæld dejen i formen, og bag den på nederste rille i ovnen i ca. 15 minutter. Massen skal være stivnet. Lad den køle af. Stød safranen, og bring den i kog sammen med fløden. Tilsæt chokoladen, og lad den smelte i fløden. Hæld blandingen over tærten, og lad den stivne i køleskabet.Tag forsigtigt chokoladetærten ud af formen, og anret den på et kagefad. Pynt med påskeslik.