Påskekage med safran og ananassalsa


Påskekage med safran og ananassalsa - opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
200 g smør eller margarine
3 dl Dansukker Rørsukker
1 tsk Dansukker Vaniljesukker
3 æg
1 dl mælk
1/2 g safran
4 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
Ananassalsa
1 ananas
3 passionsfrugter
2 dl let cremefraiche
3 spsk Dansukker Flormelis
1-2 tsk knust rosenpeber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Smør en form, og drys den med rasp. Tænd for ovnen på 175°.
Rør fedtstof, vaniljesukker og sukker luftigt. Tilsæt æggene, et ad gangen, under omrøring.
Bland bagepulver, safran og mel, og rør det i dejen skiftevis med mælken. Hæld dejen i formen, og bag den nederst i ovnen i ca. 1 time.
Ananassalsa
Skræl ananassen, og skær den i tern. Halvér passionsfrugterne, og skab kernerne ud. Læg frugten i en skål, og vend cremefraichen i. Tilsæt flormelis og rosenpeber.