ÆRTESUPPE, opskrift på Ærtesuppe med karry
|
Tilberedningstid:
Ikke angivet
|
|
Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 store porrer med det grønne 4 mellemstore kartofler 12 dl vand eller bouillon 2 gulerødder 250 g kyllingebryst 500 g frosne ærter 2-3 tsk. karry ca. 1 1/2 tsk. salt Tilbehør: Godt brød.
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens porren godt og skær den ud i ringe. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kom kartoffel og porre i en gryde med 12 dl vand eller bouillon og lad det hele koge i et kvarter. Imens suppen koger skæres gulerødderne ud i tynde strimler af ca. 3-4 cm længde og kyllingekødet i strimler. Når suppen har kogt i et kvarter tilsættes ærter og karry og suppen koger i endnu 5 min. Blend suppen og hæld den tilbage i gryden igen. Tilsæt gulerødder og kyllingekød og lad det hele simre i 5 min. Smag til med salt og server suppen med masser af godt brød. Energi pr. person: 2500 kJ (600 kcal) fordelt på: protein 22 % kulhydrat 65 % fedt 13% (9 g)
|
|