Rødbedesuppe


RØDBEDESUPPE, Opskrift på Rødbedesuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 45 min.

Nødvendige ingredienser
500 g rødbeder
2 porrer
2 gulerødder
1 l grønsags- eller oksebouillon
salt og peber
1 spsk balsamico
saft fra ½ lime
1 knivspids sukker
½ bundt persille
1 rødløg
1 æble
Tilbehør: 1 dl creme fraiche 18%, 4 skiver groft brød, 200 g

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær rødbeder, porrer og gulerødder i grove stykker. Kom grønsager og bouillon i en gryde og lad det koge i 20-30 minutter, til grønsagerne er møre. Blend suppen. Smag til med salt, peber, balsamico, limesaft og sukker. Hak persille, rødløg og æble fint. Bland det og brug det som topping til suppen. Servér suppen med creme fraiche, brød og topping.
Energi pr. person:
1300 kJ (300 kcal) fordelt på:
protein 11%
kulhydrat 70%
fedt 19% (6 g)
Frugt og grønt pr. person: ca. 250 g
Fryseegnet: ja
Hvis du vil tabe dig: Spis 1 portion.