Mulligatawny Suppe


MULLIGATAWNY-SUPPE, opskrift Mulligatawny Suppe - Spændene opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
400-600 g kyllingebryst
1 liter vand
1 stort løg
2 porrer
1 stor rød peberfrugt
2 tsk. karry
2 tomater
1 fed hvidløg
1 tsk. timian
3 spsk. majsstivelse i 1 dl vand
1 dl fløde 13%
salt og peber.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kyllingebrystet koges i vandet i ca. ½ time.
Tages op, evt. ben fjernes, skæres i mindre stykker (skiver).
Løg, porrer og peberfrugt skæres i ringe. Tomaterne hakkes fint.
Grøntsager og timian gives et opkog i suppen.
Karry og majsstivelse udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring.
Kog suppen igennem og tilsæt fløden. Smag til med salt og peber.
Kyllingestykkerne varmes igennem i suppen.
Serveres med masser af godt brød
Energi pr. person: 1800 kJ (430 kcal)
Protein 22%
Kulhydrat 62%
Fedt 16%. (8 g fedt)
Hvis du vil tabe dig, er din portion:
1/4 af portionen med 1 stykke brød svarende til 1 kuvert flutes