Grøntsagssuppe med pasta


Grøntsagssuppe med pasta - Suppe og Pasta hmm

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
100 g bladselleri
2 løg
1 gulerod
250 g broccoli
1 squash
1 fed hvidløg
2 mellemstore kartofler
1 tsk. raps- eller olivenolie
2 spsk. hakket persille
100 g suppenudler.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær bladselleri, løg, gulerødder, squash og broccolistokken i tern.
Skær blomsten af broccolien ud i små buketter. Varm olien op i en gryde.
Kom grøntsagerne i gryden sammen med det hele fed hvidløg og kartoflerne, som blot skal være skrællede og delt i to.
Tilsæt saltet og lad grøntsagerne stege i gryden ved middelsvag varme i 5 minutter uden at brune. Rør indimellem i gryden.
Tilsæt 1 l. vand og lad suppen simre i ca. 15 min.
Tag de 4 stykker kartoffel op. Blend kartoflerne med 2 dl af suppen. Kom de blendede kartofler tilbage i suppen.
Kog suppenudlerne i suppen inden servering.
Smag til med salt og peber og tilsæt persille.
Spis suppen med masser af godt brød.
Energi pr. person: 1800 kJ (430 kcal)
Protein 15 %
Kulhydrat 74 %
Fedt 11 % (5 g).
Hvis du vil tabe dig, er din portion: ¼ af suppen som hovedret med to gode skiver brød.