Grønsagssuppe med champignon og bacon


GRØNSAGS-SUPPE, Opskrift på Grønsagssuppe med champignon og bacon

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 kg blandede grønsager, fx gulerødder, porrer, fennikler og peberfrugter
5 dl grønsagsbouillon
2 dåser flåede, hakkede tomater
1 fed hvidløg
2 kviste frisk timian
1 dl fløde 18 %
salt og peber
250 g champignon
100 g bacon
Tilbehør: groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Grønsagerne skæres i mindre stykker og hvidløget hakkes fint. Kom grønsager, bouillon og flåede tomater i en gryde sammen med hvidløg og timian. Kog grønsagerne til de er møre, ca. en halv time. Tag timiankvistene op og blend grønsagerne til en tyk flydende ensartet masse. Hæld suppen tilbage i gryden, tilsæt fløde og kog suppen op. Smag til med salt og peber. Champignonerne skæres i skiver og ristes gyldne på en tør pande. Steg bacon sprød på en tør pande og læg det til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Servér suppen varm med champignon og bacon samt groft brød.
Energi pr. person:
2400 kJ (560 kcal) fordelt på:
protein 14 %
kulhydrat 60 %
fedt 26 % (16 g)
Hvis du vil tabe dig, kan du spise:
En fjerde del af suppen med drys og en skive brød (50 g).