Aspargessuppe med rejer


ASPAREGES-SUPPE, opskrift på Aspargessuppe med rejer - Dejlig suppe opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 stort bundt hvide asparges, ca. 750 g
7 1/2 dl grønsagsbouillon
salt og peber
2 dl fløde 9 %
150 g rejer

Pynt:
1 lille bundt grønne asparges
frisk kørvel

Tilbehør: groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skræl aspargesene og kog dem i bouillon i ca. 10 min. - afhængig af tykkelse - til de er møre. Blend suppen fint og smag til med salt og peber. Varm suppen igennem, tag gryden af varmen, tilsæt fløde og pynt med rejer, grønne asparges i mindre stykker og kørvel. Servér med brød.

Energi pr. person:
1800 kJ (430 kcal) fordelt på:
protein 19 %
kulhydrat 62 %
fedt 19 % (9 g)

Hvis du vil tabe dig, kan du spise:
En fjerdedel af suppen med brød.