Artiskoksuppe


Artiskoksuppe - Rigtig lækker opskrift på Artiskok-suppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
2 glas grillede artiskokker, drænet vægt 360 g
8 dl grønsags- eller hønsebouillon, koncentrat og vand
2 dl yoghurt naturel
salt og peber
200 g rejer, gerne fjordrejer
eventuelt frisk kørvel
Tilbehør: 200 g groft hvedebrød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Dræn artiskokkerne og tag lidt fra til pynt. Blend resten med bouillon til en ensartet konsistens. Rør forsigtigt yoghurt i, smag suppen til med salt og peber, og stil den i køleskabet. Servér suppen med artiskokstykker og rejer og pynt eventuelt med kørvel. Spis brød til.
Tip: Suppen kan selvfølgelig tilberedes af friskkogte artiskokker, artiskokbunde eller -hjerter fra dåse. Her er kvaliteten afgørende, da de fleste produkter fra dåse har en metallisk bismag.
Energi pr. person:
1100 kJ (260 kcal) fordelt på:
kulhydrat 32 g
fedt 8 g, heraf mættet fedt 1 g
fedtenergi 26 %
Frugt og grønt pr. person: ca. 100 g
Hvis du vil tabe dig: Spis 1 portion.