Kartoffelsalat med asparges og bladselleri


KARTOFFELSALAT, opskrift på Kartoffelsalat med asparges og bladselleri - Dejlig opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 kg nye kartofler
500 g grønne asparges
4 stilke bladselleri
1 bundt forårsløg
2 spsk raps- eller olivenolie
1 spsk citronsaft
salt og peber
50 g friskrevet parmesan eller pecorino
Tilbehør
4 kalkun- eller skinkeschnitzler, 500 g
4 skiver groft hvedebrød, 200 g

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog kartoflerne og lad dem køle af. Knæk den træede ende af aspargesene og skær dem i 2 cm lange skrå stykker. Snit bladselleri og forårsløg i tynde skiver. Pisk en dressing af olie, citronsaft og lidt vand. Smag dressingen til med salt og peber. Skær kartoflerne i mindre stykker og vend dem sammen med grønsager, dressing og parmesan. Server kartoffelsalaten til grillede kalkun- eller skinkeschnitzler.
Energi pr. person:
2600 kJ (630 kcal) fordelt på:
protein 28 %
kulhydrat 50 %
fedt 22 % (15 g)
Frugt og grønt pr. person: Ca. 200 g
Fryseegnet: Nej
Hvis du vil tabe dig: Spis 100 g kartofler og 25 g brød til