Grønsagssuppe med krydderurter


GRØNSAGSSUPPE, opskrift på Grønsagssuppe med krydderurter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1½ l grønsagsbouillon
4 kartofler i tern
4 gulerødder i tern
2 porrer i tern
200 g snittet grønne bønner
1 dåse skyllede, afdryppede hvide eller røde bønner
1 dl suppepasta eller makaroni knækket I små stykker
2 spsk tomatpuré
Friske basilikumblade eller ½ tsk tørret basilikum
5-6 stilke bredbladet persille
salt, peber
1-2 spsk friskreven parmesan
2 fed knust hvidløg
2 spsk hakkede basilikumblade
2 - 3 spsk tomatpuré
Tilbehør
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Giv bouillonen et opkog
2. Tilsæt grønsagerne og lad suppen snurre 10-15 minutter
3. Kom bønner, pasta, tomatpuré og hakkede krydderurter i suppen og lad den snurre videre, til grønsagerne og pastaen er kogte
4. Smag suppen til med salt og peber
5. Rør parmesan, hvidløg, basilikumblade og tomatpuré sammen og læg en skefuld ovenpå hver portion suppe ved serveringen
Din portion
¼ af suppen samt 1 stykke flute
Energi pr person: 1800 kJ (430 kcal)
Protein 17 %
Kulhydrat 73 %
Fedt 10 % (4 g pr. person)