Grillede grøntsager


Grillede grøntsager - Sådan kan grøntsager også smage....

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 bøftomater
1 aubergine
2 romainesalat
8 forårsløg
2 spsk raps- eller olivenolie
salt og peber
timian
Tilbehør: 4 skiver groft hvedebrød, 200 g

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær tomaterne i 1 cm tykke skiver og auberginen i smalle både. Halver salathoveder på langs, så stokken stadig holder sammen på bladene. Rens forårsløgene og halver dem på langs, hvis de er tykke. Pensl grønsagerne med olivenolie og krydr med salt, peber og timian. Grill grønsagerne på grillen eller på en grillpande i ca. 10 – 15 min. til de er gyldne. Vend dem undervejs.
Tip: Hjertesalat, ny icebergsalat og raddichiosalat kan tilberedes på samme måde som romainesalaten.
Energi pr. person:
1100 kJ (250 kcal) fordelt på:
protein 10 %
kulhydrat 60 %
fedt 30 % (8 g)
Frugt og grønt pr. person: ca. 325 g
Fryseegnet: nej
Hvis du vil tabe dig: Spis retten uden brød