Champignonspostej


POSTEJ, opskrift på Champignons-postej - Dejlig til frokostbordet

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(ca. 20 skiver)
1/2 kilo champignoner
3 finthakkede løg
2 tsk. raps- eller olivenolie
3 finthakkede løg
1 fed finthakket hvidløg
1/2 tsk. frisk eller tørret timian
2 æg
1 tsk. salt
1/2 tsk. knust peber
1 dl rasp
1/2 dl groft hakkede hasselnødder
1 dl fromage frais
1 dl letmælk
Tilbehør: Godt groft brød, syltede perleløg eller agurker og salat.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Riv champignonerne på den grove side af rivejernet. Varm olien op på en pande og steg dem heri sammen med løgene, indtil al væde er fordampet. Hæld derefter grøntsagerne op i en skål. Tilsæt alle de øvrige ingredienser og rør det hele grundigt sammen. Kom massen op i en brødform beklædt med bagepapir og bag postejen i 45 min. ved 175°.
Hvis du vil tabe dig, kan du spise: (frokost)
2 skiver postej med 2 skiver godt groft brød og alt det tilbehør du har lyst til.
Energi pr. person: 1800 kJ (430 kcal)
fordelt på:
Protein 15 %
Kulhydrat 65 %
Fedt 20 % (10 g)