Broccoli-porretærte med salat


BROCCOLI-PORRETÆRTE, opskrift på Broccoli-porretærte med salat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
2 dl Hvedemel
1 dl Grahamsmel
½ dl raps- eller olivenolie
salt og vand
Fyld
250 g broccoli
4 porrer
2 dl syrnet mælkeprodukt (højst 1,5 g fedt pr. 100 g )
2 æggehvider
salt, peber og revet muskatnød
1 spsk revet parmesan
Tilbehør
Salat lavet af ca.
100 g iceberg salat
200 g tomat
200 g agurk
100 g majs
Salat, tomater og agurk skæres i mindre stykker og blandes sammen med majsene.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Bland mel og grahamsmel og tilsæt olien
2. Ælt dejen fast med salt og vand og tryk den ud i en oliesmurt tærteform
3. Forbag den ved 200 grader i 15 min mens fyldet laves
4. Del broccolien i små buketter og skær porrerne i stykker på 1 ½ cm
5. Damp porrer og broccoli i lidt vand tilsat salt i 3 min.
6. Kom de velafdryppede grøntsager op i den forbagte tærtebund
7. Pisk æggehvider stive og vend dem i surmælken og smag til med krydderier
8. Hæld blandingen over grøntsagerne og drys med revet parmesan
9. Bag tærten i 25 min ved 200 grader
Din portion
¼ af portionen
Energi pr. person: 1800 kJ ( 430 kcal )
Protein 21 %
Kulhydrat 55 %
Fedt 24 % (16 g pr. person)