Birkesbagte rodfrugter


RODFRUGTER, Opskrift på Birkesbagte rodfrugter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
4 mellemstore gulerødder
2 mellemstore pastinakker eller persillerødder
2 store rødbeder
1 spsk olivenolie
30 g blå birkes
salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skræl gulerødder og pastinakker og skær dem i tykke skiver. Skræl rødbeder og skær dem i ca. 1 x 1 cm tern. Vend gulerødder med pastinakker og rødbeder og dryp olivenolie og birkes over. Fordel grønsagerne på en bageplade med bagepapir. Bag grønsagerne ved 200 grader i ca. 30 minutter, til de er møre. Krydr med salt og peber.
Energi pr. person:
900 kJ (200 kcal) fordelt på:
protein 5 g
kulhydrat 28 g
fedt 8 g, heraf mættet fedt 1 g
Kostfibre 7 g
Frugt og grønt pr. person: ca. 210 g.