Påskeboller


Påskeboller - Påske bolle opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
10 stk.
50 g gær
3 dl vand
1 dl yoghurt naturel
1 spsk. salt
1 tsk. sukker
ca. 250 g durummel
250-300 g fint speltmel

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Opløs gæren i lunkent vand og yoghurt naturel. Tilsæt salt og sukker. Rør først durummel og derefter speltmel i lidt efter lidt. Ælt dejen godt igennem, til den er glat.
Lad dejen hvile tildækket 30-40 minutter et lunt sted.
Form bollerne som æg og lad dem efterhæve 25 minutter på en bageplade. Bag dem ved 220 grader i 12-15 minutter.
Bollerne kan eventuelt pyntes med lidt glasur.