Opskrift stort pølsehorn


PØLSEHORN - Stort pølsehorn, det er anderledes

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
5 dl. hvedemel
1/2 tsk. salt
1 1/2 tsk. bagepulver
75 g. margarine
2 dl. mælk
1 røget medister ca. 1 kg.
2 spsk. sennep
1 finthakket løg
1/2 dl. persille

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland mel, salt og bagepulver. Ælt margarinen i. Tilsæt så mælken og saml dejen hurtigt. Rul dejen ud til en firkantet plade. Træk skindet af pølsen og læg den midt på dejen.
Bland sennep, løg og persille og smør ovenpå og rundt om pølsen.
Pak til sidst dejen rundt om pølsen og luk godt til i enderne.
Lægges på en bageplade m. sammenføjningerne nedad.
Pensl med æg og drys med sesamfrø.
Bages ca. 25 min. v. 200 g.

Værd at vide
Du har nu et lækkert stort utraditionelt pølsehorn.