Grillet fersken med hindbær


Grillet fersken med hindbær - Prøv denne opskrift... mums

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 15 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 dl balsamicoeddike
4 ferskner eller nektariner
1 spsk sukker
250 g hindbær
eventuelt sukker
4 mynte- eller citronmelissekviste
½ l vanilje yoghurtis

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog balsamicoeddike ind til sirupskonsistens i en lille gryde, hæld den en skål og lad den køle af. Skær fersknerne i både, drys dem med sukker og grill dem under ovnens grill i ca. 10 minutter, til sukkeret er smeltet. Kom hindbærrene i skålen med den indkogte balsamico og mos dem groft med en gaffel. Smag eventuelt til med lidt sukker. Fordel ferskner og is i portionsglas, der gerne må være isafkølede, og hæld hindbærkompotten over. Pynt med en myntekvist.
Energi pr. person:
800 kJ (200 kcal) fordelt på:
protein 9 %
kulhydrat 76 %
fedt 15 % (3 g)
Frugt og grønt pr. person: ca. 200 g
Tilberedningstid: ca. 15 min. ekskl. afkølingstid
Reel arbejdstid: ca. 15 min.
Fryseegnet: Nej
Hvis du vil tabe dig: Spis 1/5 af retten.