Honningkager alternativ opskrift


HONNINGKAGER, opskrift på Honningkager - Rigtig lækker opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
3 æg
150 g brun farin
½ dl oliemargarine
200 g hvedemel
2 tsk kanel
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
100 g grofthakket valnødder
300 g mørk honning f.eks. lynghonning
2 tsk pulverkaffe opløst i ½ dl vand
reven skal og saft af 1 usprøjtet appelsin
1 ps korender (75 g)

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Æg og farin piskes godt sammen.
2. Tilsæt oliemargarine samt honning.
3. Sigt mel, kanel, bagepulver og natron sammen og kom det i.
4. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen forsigtig sammen.
5. Hæld dejen i en lille bradepande (ca. 20x25 cm) beklædt med bagepapir.
6. Bag kagen på nederste rille i ovnen i ca. 1½ time ved 150 grader.
Kagen skæres ud i 24 små firkanter, når den er afkølet.
Tip: Du kan flække honningkagen, smøre lidt abrikosmarmelade på den ene og lægge den sammen igen.
Energi pr. stk. 700kJ
Protein 6%
Kulhydrat 67%
Fedt 27%