Waldorfsalat - til vildtretter, kødretter eller fjerkræ


WALDORFSALAT, lækker Waldorfsalat - til vildtretter, kødretter eller fjerkræ

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(6 personer)
3½ dl cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%
1 spsk. sukker
¼ tsk. groft salt
4 stilke bladselleri (ca. 275 g)
300 g grønne vindruer
2 æbler (ca. 300 g)
50 g valnøddekerner

Pynt
bladselleriblade
valnøddekerner
vindruer

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Smag cremefraiche til med sukker og salt. Rens bladselleristilkene og skær dem på tværs i tynde strimler. Halver vindruerne og fjern kernerne. Skær æblerne i tern. Tag lidt valnøddekerner fra til pynt. Hak resten groft. Bland fyldet i dressingen. Lad salaten stå koldt i mindst ½ time. Anret og pynt salaten.

Værd at vide
Nb. kan ikke fryses.