Kirsebærkys småkager


KIRSEBÆRKYS, opskrift på Kirsebærkys småkager

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
Ca. 45 kager
250 g mel
175 g smør eller margarine
80 g melis
1 æg, 1 knivspids bagepulver
Til pensling: 1 æg.
Tilbehør 1-1 ½ dl syltede kirsebær, 25 g mandler.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør smør og sukker blødt. Tilsæt ægget og bland melet i, som må være sigtet sammen med bagepulveret. Arbejd dejen hurtigt, men godt sammen og tril små kugler på størrelse med en lille valnød. Dyp kuglerne i sammen pisket æg, dernæst i de finthakkede mandler. Anbring dem på en smurt bageplade, tryk en fordybning i midten med fingeren og anbring et halvt, godt afdryppet kirsebær i fordybningen. Bag ved jævn, god varme, 200-225 grader, i 6-8 min, til kagerne er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist.