Stuvet hvidkål


STUVET HVIDKÅL, opskrift på Stuvet hvidkål

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1/2 hvidkål - ca. 1000 g
1/2 l letmælk
3 spsk. majsstivelse
Revet
muskatnød
Salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Snit kålen groft, og kog den i letsaltet vand 8-10 minutter.
Kog mælken op, og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
Kog sovsen godt igennem. Smag til med muskatnød, salt og peber.
Vend kålen i. Lad det simre et par minutter under omrøring.
Tip: Kog mælken igennem med 1-2 tsk. karrypasta, inden den jævnes. Smag evt.
til med lidt mangochutney.