Sauce med porrer og chili


Opskrift på Sauce med porrer og chili

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 frisk rød chilipeber, ½ liter vand, ½ tsk. groft salt, 4 porrer i tynde ringe (ca. 400 g), ½ liter mornay sauce, ¼ tsk. groft salt, friskkværnet peber.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Flæk chilipeberen og fjern kernerne – under rindende vand. Hak chilien fint (ca.1 spsk. i alt). Bring vand og salt i kog i en tykbundet gryde. Kog porrerne ved kraftig varme og uden låg i ca. 1 min. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Tilsæt Mornay sauce, chili, salt og peber. Bring porresaucen i kog under omrøring og smag til.