Rødvinssovs - Rødvinssauce


RØDVINSOVS, RØDVINSSAUCE, opskrift på Rødvinssovs - Rødvinssauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 løg
2 fed hvidløg
1 kvist timian
Oliven olie 4 dl.
rødvin ½ l.
kalvefond
Salt
Peber
"2 dl. piskefløde"
Maizena

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Tag saften fra kødet sammen med vand og lidt koncentreret kalvefond, 2 dl piskefløde eller maizena Salt, peber, Steg løg, hvidløg og timian i olien til det har fået lidt farve.
Hæld rødvin i og kog ind til rødvinen næsten er fordampet.
Tilsæt kalvefonden i og kog sovsen ind til det halve. Hvis man vil have det på den fede måde hældes piskefløden ved og der koges videre til sovsen er tyk. Ellers røres lidt maizena ud i koldt vand og tilsættes sovsen til den er tyk. Si sovsen og smag til med salt og peber.