Æggekage bagt i ovn


ÆGGEKAGE I OVN, Opskrift på Æggekage bagt i ovn

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
300 g optøet, frossen hel spinat
400 g kolde, pillede kartofler i tern
2 røde peberfrugter i korte strimler (ca. 200 g)
4 grofthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
1 tsk groft salt
¼ tsk cayennepeber
2 tsk majsstivelse, fx maizena
1½ dl cremefraiche 18%
6 æg
1 tsk groft salt
Tilbehør
200 g bacon i tynde skiver - sprødstegt
300 g ristet rugbrød
tomatketchup

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bagetid: Ca. 25 min. ved 175°.
Pres væden ud af spinaten, fx i en sigte. Bland de kogte kartofler, peberfrugter, løg, spinat, salt og cayennepeber i en smurt bradepande (ca. 6 x 22 x 30 cm).

Rør majstivelse og 2 spsk af cremefraichen sammen i en skål. Tilsæt resten af cremefraichen og pisk æg og salt i. Hæld cremefraicheblandingen over grønsagerne og bag æggekagen midt i ovnen.

Ved serveringen: Server ovnæggekagen i bradepanden sammen med den sprødstegte bacon, ristet rugbrød og ketchup.