Æbleflæsk


Æbleflæsk - en klassiker

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
8–12 skiver letsaltet flæsk eller bacon 2 løg salt ½–3/4 kg æbler 1 spsk. brun farin Tilbehør: Groft rugbrød Sennep

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Fremgangsmåde Steg flæsket på en pande eller i ovnen. Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Skræl kun æblerne hvis skrællen er meget grov. Skær kernehuset væk. Skær dem ud i tynde både. Skær kernehuset væk. Tag flæsket af panden og læg det på fedtsugende papir – hold det varmt. Brun løgene i lidt af fedtet. Tag dem af panden, drys lidt salt over. Steg æblerne i lidt af fedtet, ved ikke for kraftig varme. De skal være gyldne, men må ikke stege til mos. Æblerne smages til med salt og brun farin. Anret flæsket midt på et varmt fad. Læg æblerne ved den ene side, og læg løgene ved den anden. (Bacon kan steges i ovn ved 225 grader i ca. 10 minutter.)