Wok – Lyn stegte rejer


Wok – Lyn stegte rejer - dejlig wokopskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
500 g kæmpe-tigerrejer
3 limefrugter
6 fed hvidløg, finthakket
3 spsk. meget finthakket frisk ingefær
2 skalotteløg, finthakket
2 spsk. østerssauce
3 spsk. risvin eller tør sherry
1 spsk. stærk chilisauce
1 spsk. mørk sesamolie
1 spsk. olie
1 spsk. rørsukker

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Klip med en saks langs rygsiden af rejeskallerne. Uden at fjerne skallerne snittes rejerne langs ryggen med en lille, skarp kniv, så de sorte strege kan fjernes. Skær limefrugterne i både og sæt til side. Sæt en wok over kraftig varme. Når wokken er meget varm tilsættes rejerne. Dry-fry rejerne ved at røre og ryste og vende dem, indtil skallerne begynder at blive sorte. Rejerne er færdige, når de føles faste ved et tryk – ca. 2 min. Anret straks rejerne på et varmt serveringsfad eller på varme portionstallerkner og servér med limefrugtbådene.