Pitabrød med tunsalat


PITABRØD MED TUN, opskrift på Pitabrød med tunsalat - super hele året

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
8 pitabrød, fx grovpita
2 tomater (150 g)
1/2 agurk (125 g)
1 lille rød peber(100 g)
1 lille løg (50 g)
1 salathoved eller en halv icebergsalat (200 g)
2 dåser tun i vand eller olie
Dressing:
2 dl ylette eller andet syrnet mælkeprodukt (højst 1,5 g fedt pr. 100 g)
2 spsk. mayonnaise, evt., letmayonnaise
2 spsk. vand
1/4 tsk. karry
1/4 tsk. salt
evt. 1/4 tsk. chilisauce

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær tomater, agurk og rød peber i små tern og hak løget fint. Snit salaten. Lad tunen dryppe af for olie eller vand i en sigte. Bland grønsagstern, løg, salat og tun og anret blandingen i en pæn skål.
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og hæld den i en pæn skål.
Lun pitabrødene i ovnen som anvist på pakken.
Servér pitabrødene med tunsalat og dressing. Lad enhver samle sine egne pitabrød ved bordet