Pastasalat


PASTASALAT, opskrift Pastasalat - skøn sommerspise

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
150 g tørret pasta fx skruer
1 liter grønsagsbouillon
Marinade
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
2 spsk olie
½ dl vand
1 dl klippet frisk karse
100 g Cheddar ost 33% (50+) i tern
100 g blåskimmelost 36% (60+) fx Danablu i tern
1 rødløg i tern (ca. 100 g)
½ agurk i halve skiver (ca. 200 g)
¾ liter fint strimlet icebergsalat (ca. 225 g)
Pynt:
brøndkarse
Tilbehør:
200 g groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kom pastaen i kogende bouillon og kog den i ca. 10 min. Den skal være mør uden at virke blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.
Marinade: Pisk eddike, salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vandet i. Tilsæt karsen og smag til. Vend den varme pasta i marinaden. Lad den blive kold.
Læg ostetern, rødløg, agurkeskiver og salat lagvis med den marinerede pasta i en skål. Stil salaten koldt.