Rejepasta


Rejepasta - spændene rejepasta opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
250 g ”tre-farvede pastaskruer”, 100 g skinke, 1 stor eller 2 små porrer, 1 stor eller 2 små gulerødder, 100 g flødeost, 150 g rejeost, ½ dl piskefløde, 2 spsk. ketjap manis (eller en anden type indonesisk soja), 200 g rejer, parmesan, rasp.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog pastaen og læg den i bunden af et ildfast fad. Skær porrerne i skiver, riv gulerødderne, hak skinken og steg det hele let i lidt fedtstof. Tilsæt flødeost, rejeost, piskefløde og ketjap manis. Rør til osten er opløst. Tilsæt rejer og læg hele blandingen ovenpå pastaen. Drys med parmesan og rasp. Retten bages ved 200 grader i ca. 30-45 min. Serveres med grøn salat.