Rejer – Varm rissalat med rejer


Rejer – Varm rissalat med rejer - spændene opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2 ½ dl langkornede ris, 2 løg, 2 porrer, 2-3 spsk. smør, 1 spsk. mel. 2 ½ dl vand, ½ dl piskefløde, salt, peber, paprika, 1 spsk. citronsaft, 4 tomater, 100 g fine ærter, 250 g rejer, 1 bundt dild, 4 skiver røget laks samt citron både.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog risen efter anvisningen på pakken. Rens og snit løg og porrer fint. Svits begge dele i smør, uden at det tager farve. Drys med mel, tilsæt vand og fløde. Varm alt godt igennem og smag til med krydderier samt citronsaft. Vend derefter fintskårne tomater, ærter, rejer (gem lidt til pynt) og fint klippet dild i stuvningen. Hæld blandingen over den varme ris. Pynt med rejer, laks, dild og citron både og server gerne med hvidløgsflute.