Torskefad


Torskefad - opskrift på Torske ret

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
4 små torskefileter
1/2 dåse flåede tomater
1 løg
1 bdt. dild eller persille
50 g magarine
2 spsk. rasp
1 dl piskefløde
20 g. smør
salt.
Tilbehør: Pillekartofler

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hak løget i terninger og steg dem klare fedtstoffet, før de lægges i et smurt ovnfast fad. Læg fisken ovenpå og dæk med flåede tomater (friske tomater kan også bruges). Hæld piskefløden ved og drys med grønt og lidt salt. Kom til sidst et par smørklatter over.

Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i 20 min. Server retten med pillekartofler.