Svinekoteletter på fransk


FRANSKE SVINEKOTELETTER, opskrift på Svinekoteletter på fransk

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
4 store svinekoteletter, 3 spsk. mel, salt og peber, 1 tsk. paprika, smør eller margarine, 1 dl suppe, 1 dl fløde, 4 store løg, 200 g store champignoner.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bank koteletterne let med flad kødhammer og vend dem i mel, der er blandet med salt, peber og paprika. Brun dem omhyggeligt på begge sider og læg dem i et ildfast fad. Kog panden af med suppe og tilsæt fløde samt salt og peber. Hæld det over koteletterne. Kog de pillede løg et par minutter i vand og del dem i kvarter. Kog dem i fadet sammen med de hele, rensede champignoner og stil fadet ind i en 200 grader varm ovn i ca. 45 min. – eller til koteletterne er møre. Server retten i fadet.