Svinekoteletter med tomattop


SVINEKOTELETTER MED TOMAT, opskrift på Svinekoteletter med tomattop - skøn opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 løg, 1 fed hvidløg, 1 porre, margarine, 4 fuldmodne tomater, salt og peber, 4 tykke svinekoteletter, mel, 2 spsk. revet parmesan, 2 spsk. hakket persille, 2 spsk. rasp.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hak løg, hvidløg og det hvide af porren fint og lad det snurre lidt i 1 spsk. margarine. Tilsæt de skoldede flådede tomater og drys med salt og peber. Lad det stå uden låg over varmen, til blandingen er blevet som mos. Rør ofte og pas på, det ikke svides. Bank koteletterne let og vend dem i lidt mel. Brun dem i margarine på panden og steg dem for kraftig varme ca. 2 minutter på hver side. Læg dem side om side i smurt, ildfast fad og fordel tomatmosen på dem. Drys med den blanding af parmesan, persille og rasp og stil fadet ind i en 225 grader varm ovn i ca. 20 min. før serveringen.