Marineret svinekam


Marineret svinekam - En god opskrift på Svinekam

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 kg mager svinekam, 1-2 fed hvidløg, salt og peber, 1 flaske rødvin, 1 laurbærblad, 4 hele –knuste enebær, margarine.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Gnid svinekammen med de overskårne hvidløgsfed samt salt og peber og læg den i en skål, der slutter så tæt som muligt om den. Hæld vinen over og tilsæt knust laurbærblad og enebær. Stil det koldt til næste dag – dog ikke i køleskab. Vend svinekammen et par gange. Tag den op og tør den grundigt af. Brun en god klump margarine i stegegryden og brun stegen godt heri på alle sider. Spæd med ca. 2/3 af den siede marinaden og læg låg halvt over gryden. Lad det stege sagte i ca. 1 ¾ time – eller til stegen er mør. Tag den op og skær den ud. Si skyen – og jævn det eventuelt med lidt udrørt mel. Server evt. med råstegte kartofler , glaserede gulerødder, helstegte tomater og stuvet spinat!