Steirmark-gullasch af svinebov


GULLASCH, Opskrift Steirmark-gullasch af svinebov

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 kg svinebov, ½ l vand, 1 kvist timian, 3 spsk. mel, salt, 3-4 løg, 100 g ukrydret svinefedt, 600 g tomater, ¼ tsk. cayennepeber, 150 g ris, 1 lille syltet grøn agurk, 2 spsk. hakket persille.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kødet fra benene – eller bed slagteren gøre det. Kog benene af i vandet, tilsat timian, i ca. 2 timer. Skær kødet i temmelig store terninger og kom dem i en plasticpose sammen med mel og salt. Ryst det godt. Varm fedtet op i stegegryden og lad først løgene og derpå kødterningerne blive gyldne heri. Skold og flå tomaterne og kom dem i den suppe, benene blev kogt i. Giv det et godt opkog, mens risen røres sammen med kødet. Drys med cayennepeber og spæd med ”tomatsuppen”. Læg låg over og lad retten snurre ganske sagte i ca. 1 ½ time – eller til kødet er meget mørt. Tilsæt om nødvendigt lidt mere væde. Hak agurken fint og rør den i retten sammen med persille umiddelbart før serveringen.