Fyldte squash med svinekød


FYLDTE SQUASH, opskrift Fyldte squash med svinekød - anderledes lækkert

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4-5 små squash, 1 tsk. groft salt. Fars: 400 g hakke svinekød, 3 spsk. rasp, 1 dl mælk, 1 æg, 4 spsk. revet zittauerløg, 1 tsk. groft salt, friskkværnet peber, 100 g mild ost i skiver. Sauce: 3 spsk. hakket zittauerløg, 25 g smør, 1 ds. flåede tomater, 1 tsk. groft salt, friskkværnet peber.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær en tynd skive (på langs) af de vaskede squash. Skrab indmaden ud med en ske, og skær det og de afskårne skiver i terninger. Drys de udhulede squash med salt og lad dem trække ca. 10 min. Tør derefter salt og væde af med køkkenrulle. Fars: Rør en fars af kød, rasp, mælk, æg, løg og krydderier. Fyld farsen i skallerne og dæk overfladen med osteskiver. Sauce: svits løg i gyldent smør i en gryde tilsæt squashterningerne og tomater med væde. Kog saucen i ca. 5 min. og smag med salt og peber. Hæld saucen i et smurt ovnfast fad, og læg herpå de fyldte squash bag retten i midt i ovnen i ca. 50 min. ved 200 grader.