SÃ¥dan tilberedes opskriften
Varm olien op i en gryde og tilsæt rosmarin og hvidløg. Lad det svitse lidt og tilsæt så bacon. Når det er svitset - det skal ikke være sprødt, men heller ikke "gummi-agtigt" - tilsættes løg. Det svitser lidt og oksekød tilsættes. Når oksekødet er brunet tilsættes hakkede tomater og soltørrede tomater (hvis der ønskes rødvin i, tilsættes det nu). Skru blusset ned på 2 og læg et låg på gryden. Det skal nu stå og simre indtil spaghettien er kogt færdig. Husk at røre i det engang imellem. Vandet til spaghettien sættes over, og når dette koger tilsættes den ønskede mængde spaghetti. Ca. 2 minutter før spaghettien er kogt færdig tilsættes en tsk salt til vandet. Når spaghettien er kogt færdig hældes det i en sigte og der hældes lidt koldt vand over så det ikke klistrer. Spaghettien hældes tilbage i gryden. Bolognesen er nu klar til servering.
|