Spaghetti Bolognese - den hurtige opskrift


Spaghetti Bolognese - den hurtige opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
2 spsk. olie
½-1 tsk. tørret rosmarin
1-2 fed hakket hvidløg
150 g. engelsk kotelet-bacon i tern
1 finthakket løg
500 g. hakket oksekød
1 dåse hakkede tomater
3 hakkede soltørrede tomater
evt. lidt rødvin
Spaghetti
Revet pastaost

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Varm olien op i en gryde og tilsæt rosmarin og hvidløg.
Lad det svitse lidt og tilsæt så bacon. Når det er svitset - det skal ikke være sprødt, men heller ikke "gummi-agtigt" - tilsættes løg.
Det svitser lidt og oksekød tilsættes.
Når oksekødet er brunet tilsættes hakkede tomater og soltørrede tomater (hvis der ønskes rødvin i, tilsættes det nu).
Skru blusset ned på 2 og læg et låg på gryden.
Det skal nu stå og simre indtil spaghettien er kogt færdig.
Husk at røre i det engang imellem.
Vandet til spaghettien sættes over, og når dette koger tilsættes den ønskede mængde spaghetti.
Ca. 2 minutter før spaghettien er kogt færdig tilsættes en tsk salt til vandet.
Når spaghettien er kogt færdig hældes det i en sigte og der hældes lidt koldt vand over så det ikke klistrer. Spaghettien hældes tilbage i gryden. Bolognesen er nu klar til servering.