Spaghetti med ansjoser


SPAGHETTI, Opskrift på Spaghetti med ansjoser

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
400 gr. spaghetti, 300 gr. friske benfrie ansjosfilet’er (alt. en dåse sardiner i olie), to fed hvidløg, hakket persille (bredbladet), olivenolie, salt og peber. Evt. pinjekerner.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
I den varme olivenolie på panden kommer man hvidløg, den hakkede persille og fisken. Lad det simre under svag varme. Hvidløgene fiskes op og persille og evt. pinjekernerne tilsættes. De kogte spaghetti kommes på panden, rør godt rundt. Tilsæt evt. lidt kogevand hvis retten bliver for tør. Hæld spaghettien op på tallerkenerne. Drys med revet parmesan og server.