Lasagne med Laks


Lasagne med Laks - en anderledes lasagneopskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
400 g laksefilet uden skind
600 g optøet, frossen helbladet spinat
10 hakkede chalotteløg (ca. 200 g)
1 tsk. fintrevet muskatnød
1½ tsk. groft salt
friskkværnet peber
12 tørrede, forkogte lasagneplader (ca. 225 g)
½ liter Mornay sauce 5%
75 g Gratinerings ost
Tilbehør
2 liter blandede babysalatblade (ca. 200 g)
150 g landbrød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bagetid: Ca. 40 min. ved 200°.
Rens laksen for eventuelle ben. Skær fisken i 12 tynde skiver. Bland den optøede spinat med løg, muskatnød, salt og peber. Del blandingen i 3 portioner. Læg lagvis i et smurt ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm): 4 skiver laks, 4 lasagneplader, en portion spinatblanding og 1½ dl Mornay Sauce. Gentag endnu 2 gange - slut med resten af Mornay saucen. Drys ost over og bag lasagnen midt i ovnen. Lad den trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Tips: I stedet for chalotteløg kan man bruge zittauerløg.