Honningkage


HONNINGKAGE. Opskrift på Honningkage

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
Grund dej:500 g mel250 g mørk sirup250 g honning5 g kanel (1 tsk.)5 g julekrydderier (f.eks. allehånde, nelliker, kardemomme)1 kg grund dej2 æggeblommer2 knsp. hjortetaksalt2 knsp. potaske (opløses i meget lidt vand)

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Alt blandes og køres kun lige sammen så æggeblommerne er optaget.Rulles ud til ca. 3-4 mm tykkelse. Figurer og andet stikkes ud og lægges på bagepapir. Bages ca 12-15 minutter ved 180 grader midt i ovnen.Står efterfølgende fugtigt ca. 3-7 dage. (Pak evt. ind i et fugtigt klæde og i en plastikpose og læg det ud i carporten)