Lam med sorte oliven (Græsk)


Lam med sorte oliven (Græsk) - skøn opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
½ kg benfrit lamme kød af sadelstykket, 1 fed hvidløg. Endvidere: 2 æg, 3 dl yoghurt, 25 g smør, 12-14 oliven, peber, smør eller olivenolie til formen.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kødet i mundrette stykker. Brun det på alle sider i en dyb pande. Skær hvidløget igennem og læg det ned til lammekødet. Læg låg på og lad kødet snurre mørt. Det varer ikke mere end 5-8 minutter, hvis det er af god kvalitet. Man kan bruge et billigere et billigere stykke kød, men så må man lade det stege til det er mørt, dvs. væsentligt længere. Krydr med peber og kom kødstykkerne i et velsmurt, ovnfast fad. Pisk æg og yoghurt sammen, smelt smørret, lad det svale af og bland det i ægge/yoghurtmassen. Fordel det over kødet og sæt retten i ovnen for god varme, 200-225 grader i omkring et kvarter, til retten har fået en smuk farve, og æggemassen er stivnet. Fordel olivenerne øverst.