Lammegryde (Persisk)


PERSISK LAMME-GRYDE, opskrift Lammegryde (Persisk) - super opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
2-3 lammeskanke (eller 1 kg lammebryst), 1 stort løg, 1 tsk. salt og ½ tsk. peber, ½ tsk. gurkemeje, ½ tsk. oregano, ½ tsk. safran, 2 dl fine ærter, 1 stor kartoffel, 6 dl vand.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kom kødet i en stor gryde og hæld 6 dl vand over. Lad det koge op og skum suppen. Tilsæt det udskivede løg og krydderierne og lad det koge småt 1 ½ time under låg. Kom ærterne og den skrællede, findelte kartoffel i, 20 minutter før kogetiden er udløbet (1 ½ time). Smag til med flere krydderier, hvis det skønnes nødvendigt.