Lammekarbonader med kaperssovs


Lammekarbonader med kaperssovs - skøn opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g hakket lammekød, ½ pakke baconterninger, 1 tsk. salt, 1 spsk. hakket persille, 1 lille hakket løg, 2-3 fed hvidløg, 2 spsk. piskefløde, salt, peber, 1 stor klat smør til stegning. Kaperssovs: Stegefedt, 1 dl tør hvidvin, 2 dl grøntsags bouillon, 1 lille glas kapers, 1-2 spsk. piskefløde, lidt sovsejævner.
Tilbehør: Råstegte kartoffel både og grøntsager f.eks. let dampet broccoli og gulerødder.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Svits baconterningerne på en pande. Rør lammekødet med sprødstegte baconterninger, salt, persille, løg, hvidløg, piskefløde, salt og peber. Steg karbonaderne i baconfedt og smør ca. 5 min. på hver side. Tag dem op. Hold dem varme. Sovs: Hæld hvidvin, bouillon og piskefløde i fedtstoffet. Kog godt igennem. Tilsæt afdryppede karpers og jævn med lidt sovsejævner. Server lammekarbonaderne med tilbehøret og kapers sovsen.