Tomat Laks i folie og dildristede kartofler


TOMAT LAKS, opskrift Tomat Laks i folie og dildristede kartofler

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 vildlaks på ca. 1 kg, 500 g kryddertomater, 250 g champignoner, 1 citron, salt, peber, smør, 1 lille bæger cremefraiche 38%.
Tilbehør: kogte kartoffelskiver stegt i smør og tørret dild.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær laksen ud i reelle stykker. Skær tomaterne i skiver og læg dem på fire stykker folie. Læg laksefileterne ovenpå, derefter rensede og snittede champignoner. Krydr med salt og peber. Dryp med citronsaft, læg en klat smør i hver pakke og til sidst 1 spsk. cremefraiche. Luk pakken og steg ved 200 grader i ca. 20 min. Server laksen med de dildristede kartofler.