Marinerede laksekoteletter på spinatbund


LAKSE-KOTELETTER, Opskrift Marinerede laksekoteletter på spinatbund

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
2 laksekoteletter a ca. 150 g. Marinade: ½ dl olie, 1 spsk. citronsaft, 1 spsk. hakkede krydderurter som f.eks. estragon, timian og oregano, en smule salt og peber. Desuden: 400 g hel bladet spinat (frost), 1 ½ dl fløde, revet muskatnød.
Tilbehør: kogte nudler.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Lad fisken trække i den sammenrørte marinade i mindst 6 timer. Læg den i et ovnfast fad, der dækkes med alufolie og sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. Kog den optøede spinat med fløde, til den har den rette konsistens. Smag til med salt, peber og revet muskat og anret de varme laksekoteletter på spinaten.