Kyllinge pie


KYLLINGE PIE, opskrift Kyllinge pie - lækker kyllingeopskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Bund og gitter: 100 g margarine, 120 g mel, 75 g grahamsmel, salt, ½ dl vand.
Fyld: 250 g champignoner, 200 g hakket løg, smør, paprika, 30 g mel, 2 dl hønsekødssuppe, 2 dl piskefløde, salt, peber, 400 g kyllingekød, 150 g rød peberfrugt i terninger.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør dejen sammen og rul to tredjedele ud til en bund, der har facon som det fad, du vil bruge, og resten ud til et gitter. Forbag begge dele ved 160 grader i 12-15 minutter.
Fyld: Svits løg og champignoner i smør, sæt hønsekødssuppe og fløde, smag til med salt og peber. Tilsæt kyllingekød og peberfrugt og giv blandingen et opkog. Hæld fyldet over bunden, arranger et gitter og bag ved 160 grader i ca. 30 min.