Kylling i rødvin


KYLLING I RØDVIN, opskrift Kylling i rødvin - en opskrift der frister

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
6 tynde skiver bacon, ca. 1 spsk. Smør, 600 g kyllingeschnitzel i terninger, 250 g champignoner, 1 fed hvidløg, 15 oliven (sorte eller grønne), 3 spsk. Tomatpuré, 2 dl rødvin, 1 kvist timian, salt, peber.
Tilbehør: Båndpasta samt evt. mixed salat.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær bacon i mindre stykker, der ristes gyldne og sprøde i en gryde og tages op. Kom en klat smør i gryden og brun kyllingekødet heri. Tilsæt champignoner og lad dem snurre med et par min. Tilsæt det stegte bacon presset hvidløg, oliven, tomatpuré og vin. Krydr med timian, salt og peber og lad retten små simre ca. 10 min. Rør af og til. Server rødvinskyllingen med friskkogt båndpasta og evt. en god mixed salat.