Kylling Tandoori med agurker i yoghurt


TANDOORI KYLLING, opskrift Kylling Tandoori med agurker i yoghurt

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 kylling på ca. 1 ½ kg. Marinade: 4-5 spsk. tandooripasta (indisk karrypasta, som du kan købe på glas i de fleste supermarkeder), 3 dl yoghurt naturel, saften af 1 citron. Agurker i yoghurt: 1 agurk, 2 ½ dl yoghurt naturel, ½ tsk. Stødt spidskommen, 1 presset fed hvidløg, salt. Tilbehør: Ris mangochutney, evt. grøn salat.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Flå skindet af kyllingen og parter den i 6-8 stykker. Marinade: Bland tandooripasta, yoghurt og citronsaft. Smør blandingen på kyllingestykkerne og lad dem marinere i køleskabet et par timer.
Sæt fadet med kyllingestykker i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter., til kyllingen er gennemstegt og har fået et flot rødt skind. Server med agurker i yoghurt rørt med krydderierne og giv tilbehøret til.